Άκτιος – Μονάδες Φροντίδας

Άκτιος – Μονάδες Φροντίδας

Υψηλές Υπηρεσίες Φιλοξενίας & Νοσηλευτικής Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Όλοι εμείς στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων του Άκτιου γνωρίζουμε ότι σημασία δεν έχει μόνο το Ζην αλλά και το Ευ Ζην. Αυτό που ονομάζουμε ποιότητα ζωής, και που είναι τόσο εύκολο να το στερηθούν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Στις Μονάδες του Άκτιου, ίσως τα πλέον εξειδικευμένα κέντρα μακροχρόνιας φροντίδας ασθενών με άνοια στη χώρα μας, ακολουθούμε δυναμικό μοντέλο λειτουργίας. Με συχνές εναλλαγές στη διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή του έτους, πολλές δραστηριότητες και απασχόληση, χρώματα, φως και μουσική, πετύχαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο φιλοξενίας ασθενών με άνοια ο οποίος σφύζει από ζωή και θυμίζει περισσότερο παιδικό σταθμό παρά μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Αυτό το πρότυπο λειτουργίας παρουσιάζουμε σε ειδικούς επιστήμονες και συναδέλφους από την Ευρώπη, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής οι οποίοι έρχονται για να δουν στην χώρα μας την εφαρμογή του.

Κύριο μέλημά μας στις μονάδες του Άκτιου είναι η διατήρηση του σπιτικού περιβάλλοντος, ενός χώρου που οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ασφαλείς και άνετοι σαν το σπίτι τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν υπηρεσίες που διασφαλίζουν ποιότητα ζωής ξενοδοχειακού επιπέδου και φροντίδα εξειδικευμένης γηριατρικής μονάδας. Επιδιώκουμε ο Άκτιος να έχει την ατμόσφαιρα και την ενέργεια παιδικού σταθμού, να είναι ένας χώρος ζωής και υγείας και όχι ένα συμβατικό κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.

Φροντίζουμε λοιπόν, μέσω των ψυχαγωγικών μας εκδηλώσεων, της δημιουργικής απασχόλησης, των ομάδων Νοητικής Ενδυνάμωσης, των ψυχοθεραπευτικών μας ομάδων, της νοσηλευτικής και ιατρικής μας υπηρεσίας, της ποιότητας της προσφοράς μας, την ανανέωση των εσωτερικών χώρων αλλά και με την άψογη περιποίηση και συμπεριφορά μας να προασπίσουμε αυτό το δικαίωμα.

Παλεύουμε διαρκώς για το αυτονόητο: τη διασφάλιση ποιοτικής φροντίδας και ποιότητας ζωής στους ηλικιωμένους ενοίκους μας.

Οργανώνουμε επιμορφωτικά σεμινάρια για το προσωπικό των Μονάδων μας, ενημερωνόμαστε για τις προόδους και τις εφαρμογές της επιστήμης μας, φροντίζουμε ώστε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας (με συχνές ομάδες προσωπικού και διαρκή εκπαίδευση) και έχουμε συνέχεια τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά ώστε να πετυχαίνουμε το επιθυμητό – το καλύτερο – αποτέλεσμα.

Αρωγοί σε αυτό, βεβαίως, είστε και εσείς, οι συνεργάτες μας. Στη βοήθεια και στην συμπαράσταση τη δική σας βασιζόμαστε για να γινόμαστε καλύτεροι. Όπως ξέρετε, είμαστε πάντα ανοικτοί σε προτάσεις.

Επικοινωνία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά σε εσάς ή σε συγγενικό και φιλικό σας πρόσωπο. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 21:00 για την καλύτερη ενημέρωσή σας.
Άκτιος και Άκτιος Μονάδα Alzheimer: Οδός Ηπείρου 17, Αγία Παρασκευή. Τηλ: 210 6515268 και 216 9001034
Άκτιος Αρτ Παλάς: Οδός Πεντέλης 55, Μαρούσι. Τηλ: 210 8022912 και 21080 26615
Άκτιος Οδηγός: Λεωφόρος Βάρης 157, Βάρη. τηλ: 210 8973614, 210 8971413

Επισκεφθείτε την σελίδα Άκτιος πατώντας ΕΔΩ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *